Het creëren van muziek: Dat is waar als muzikant jouw hart ligt. Dit creatieve proces van een songtekst schrijven of een melodie componeren vergt dan ook een hoop tijd en energie. Bij het componeren van muziek komt ook een hoop administratie kijken. Zoals het regelen van je (auteurs- en/of naburige) rechten, innen van royalties en het bijhouden van de administratie. Copyright Power International kan de artiest, componist, tekstschrijver of DJ de gehele administratie van zijn/haar muziekrechten ontnemen. Daardoor kan de creatief zich richten op het creatieve proces en nemen wij de administratieve bijgeluiden voor hem/haar weg.

Wat houdt de administratie of het managen van muziekrechten in?

De administratie van muziekrechten is een arbeidsintensieve en tijdrovende bezigheid. Het gaat niet alleen over het innen van royalties of het bijhouden van de inkomsten uit jouw muziek. Het begint met het registreren van jouw recht op een bepaald stuk, het maken van goede afspraken met mede auteurs, het declareren van de muziekwerken, de controle van afrekeningen, het indienen van naclaims bij onjuiste of onvolledige afrekeningen, het verzamelen van gebruiks, uitzend en streaming-gegevens en het najagen van naclaim inkomsten waar je recht op hebt. Bezigheden waar je als creatief eigenlijk niet op zit te wachten. Je wilt namelijk je energie en tijd in het creëren van iets steken.

Royalty Power: Ons eigen softwarepakket

Copyright Power International biedt een ieder van haar klanten een administratie op maat. Door middel van onze administratie software, Royalty Power, bieden wij je op een overzichtelijke en transparante manier een overzicht van jouw administratie. De gehele administratie wordt persoonlijk en zorgvuldig bijgehouden door ons team. Hierdoor weet je als artiest waar je aan toe bent.

Op deze manier werken wij klantgericht en zijn jouw zaken naar behoren geregeld. Daardoor kan je je als artiest of componist volledig richten op het creëren van muziek zonder vervelende bijgeluiden.

Interesse in onze dienstverlening?

Ben je geïnteresseerd geraakt in het door ons laten bijhouden van jouw administratie? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel nu 0297-361503.

A46 feat. Flexual – FREAK

The Second single released by our own label Fully Charged!: Freak Social Media, we can't live...

Bekijk dit project

A46 – YOU

Eerste release Fully Charged: You - A46 Met trots brengen wij de eerste single uit onder...

Bekijk dit project

Nanne – alleen van jou

Nanne heeft een nieuwe single!  De eerste single van You Tube sensatie Nanne ‘Freepass’...

Bekijk dit project

Nanne – Ik wil meer (#Freepass) (I want more)

The song 'Ik wil meer (#Freepass)’ (I want more) is the very first single from the popular...

Bekijk dit project

Heb je interesse in onze diensten en service?

Neem contact op! Wij ontvangen je met open armen.

We leveren een totaalpakket af, zodat jij je volledig kan focussen op muziek maken.

Wat wij voor je doen

Waarom kies je voor ons?


Transparant

Klantgericht

Kennis

Contact

van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel: 0297-361503
E-mail: info@copyrightpower.com

Parkeren

Crown Business - Film & TV studio's Aalsmeer beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Ons kantoor

Wij zijn gevestigd in Studio's Aalsmeer.

expand_less