Intro

Het creëren van muziek: Dat is waar als muzikant jouw hart ligt. Dit creatieve proces van een songtekst schrijven of een melodie componeren vergt dan ook een hoop tijd en energie. Bij het componeren van muziek komt ook een hoop administratie kijken. Zoals het regelen van je (auteurs- en/of naburige) rechten, innen van royalties en het bijhouden van de administratie. Copyright Power International kan de artiest, componist, tekstschrijver of DJ de gehele administratie van zijn/haar muziekrechten ontnemen. Daardoor kan de creatief zich richten op het creatieve proces en nemen wij de administratieve bijgeluiden voor hem/haar weg.

Wat houdt de administratie of het managen van muziekrechten in?

De administratie van muziekrechten is een arbeidsintensieve en tijdrovende bezigheid. Het gaat niet alleen over het innen van royalties of het bijhouden van de inkomsten uit jouw muziek. Het begint met het registreren van jouw recht op een bepaald stuk, het maken van goede afspraken met mede auteurs, het declareren van de muziekwerken, de controle van afrekeningen, het indienen van naclaims bij onjuiste of onvolledige afrekeningen, het verzamelen van gebruiks, uitzend en streaming-gegevens en het najagen van naclaim inkomsten waar je recht op hebt. Bezigheden waar je als creatief eigenlijk niet op zit te wachten. Je wilt namelijk je energie en tijd in het creëren van iets steken.

Royalty Power: Ons eigen softwarepakket

Copyright Power International biedt een ieder van haar klanten een administratie op maat. Door middel van onze administratie software, Royalty Power, bieden wij je op een overzichtelijke en transparante manier een overzicht van jouw administratie. De gehele administratie wordt persoonlijk en zorgvuldig bijgehouden door ons team. Hierdoor weet je als artiest waar je aan toe bent.

Op deze manier werken wij klantgericht en zijn jouw zaken naar behoren geregeld. Daardoor kan je je als artiest of componist volledig richten op het creëren van muziek zonder vervelende bijgeluiden.

Interesse in onze dienstverlening?

Ben je geïnteresseerd geraakt in het door ons laten bijhouden van jouw administratie? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel nu 0297-361503.

Boutique muziekbibliotheek Liberry

Liberry Liberry is onze boutique music library, gemaakt in samenwerking met de BCMM. Het project...

Bekijk dit project

Netflix – Ferry (Teaser & Trailer)

Are you a fan of the series "Undercover"? You'll be excited for this one then! 🎞 Soundsright...

Bekijk dit project

Tony’s Chocolonely – The Sweet Solution

Have you seen this commercial by Tony's Chocolonely recently? 🙌🏼💗 Audentity did the...

Bekijk dit project

Eredivisie #OneToWatch (FC Afkicken)

The winner of the Buma Award Best Podcast and Radio Imaging is… Eredivisie - #OnetoWatch (FC...

Bekijk dit project

Heb je interesse in onze diensten en service?

Neem contact op! Wij ontvangen je met open armen.

company

We leveren een totaalpakket af, zodat jij je volledig kan focussen op muziek maken.

Wat wij voor je doen

Waarom kies je voor ons?


strengths

Transparant

strengths

Klantgericht

strengths

Kennis

Contact

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel: 0297-361503
E-mail: info@copyrightpower.com

Parkeren

Crown Business - Film & TV studio's Aalsmeer beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Ons kantoor

Wij zijn gevestigd in Studio's Aalsmeer.

Office

expand_less