Heb je als filmproducent, televisiemaker of reclamebureau muziek op maat nodig voor een productie? Dan ben je bij Copyright Power International aan het juiste adres! Door onze ervaring en klantgerichte aanpak kunnen wij jou van muziek op maat voorzien. Wil je geen bestaand nummer maar een eigen sound? Ons team en netwerk van ervaren top componisten kunnen jou helpen bij het creëren van muziek op maat!

Bestaande muziek of een eigen geluid?

Per productie verschillen de behoeften voor een muziekstuk. Zo heb je in het ene geval een bestaand nummer op het oog, terwijl je voor een andere productie een eigen geluid wilt. In beide gevallen staat Copyright Power International voor je klaar.

Bestaande muziek

Bij bestaande muziek is het van belang dat de muziekrechten op de juiste wijze zijn verkregen en dat er een – zo voordelig mogelijke- muzieklicentie komt. Het proces van de aanvraag tot en met de toestemming voor het gebruik nemen wij graag van je over. Door onze ervaring en kennis worden valkuilen vermeden en geen tijd verspilt met bij voorbaat al onmogelijke licentie aanvragen.

Ons team zorgt voor het clearen van de muziekrechten en het verkrijgen van de gebruikslicentie. Zo zijn jouw zaken goed geregeld en kan jij je volledig toeleggen op de productie. Misschien vinden we het voor jou geschikte stuk in onze Music Library!

Een eigen geluid/ Sound branding

Door de jaren heen hebben wij bij Copyright Power International een netwerk opgebouwd van verschillende bij ons aangesloten componisten. Ben je voor een productie, bedrijf of merk daarom op zoek een compleet eigen sound: Sound Branding? Ook dan kunnen wij je helpen. In samenwerking met onze componisten en experts op het gebied van ‘Sound Branding’.

Interesse in onze dienstverlening?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met ons of wil je graag horen wat wij voor jou kunnen betekenen? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel nu 0297-361503.

A46 feat. Flexual – FREAK

The Second single released by our own label Fully Charged!: Freak Social Media, we can't live...

Bekijk dit project

A46 – YOU

Eerste release Fully Charged: You - A46 Met trots brengen wij de eerste single uit onder...

Bekijk dit project

Nanne – alleen van jou

Nanne heeft een nieuwe single!  De eerste single van You Tube sensatie Nanne ‘Freepass’...

Bekijk dit project

Nanne – Ik wil meer (#Freepass) (I want more)

The song 'Ik wil meer (#Freepass)’ (I want more) is the very first single from the popular...

Bekijk dit project

Heb je interesse in onze diensten en service?

Neem contact op! Wij ontvangen je met open armen.

We leveren een totaalpakket af, zodat jij je volledig kan focussen op muziek maken.

Wat wij voor je doen

Waarom kies je voor ons?


Transparant

Klantgericht

Kennis

Contact

van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel: 0297-361503
E-mail: info@copyrightpower.com

Parkeren

Crown Business - Film & TV studio's Aalsmeer beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Ons kantoor

Wij zijn gevestigd in Studio's Aalsmeer.

expand_less