Intro

Heb je als filmproducent, televisiemaker of reclamebureau muziek op maat nodig voor een productie? Dan ben je bij Copyright Power International aan het juiste adres! Door onze ervaring en klantgerichte aanpak kunnen wij jou van muziek op maat voorzien. Wil je geen bestaand nummer maar een eigen sound? Ons team en netwerk van ervaren top componisten kunnen jou helpen bij het creëren van muziek op maat!

Muziek op maat, of bestaande muziek?

Per productie verschillen de behoeften voor een muziekstuk. Zo heb je in het ene geval behoefte aan muziek op maat, door een eigen geluid te laten maken, terwijl je voor een andere productie een bestaand nummer op het oog hebt. In beide gevallen staat Copyright Power International voor je klaar.

Muziek op maat, sound branding

Door de jaren heen hebben wij bij Copyright Power International een netwerk opgebouwd van verschillende bij ons aangesloten componisten. Ben je voor een productie, bedrijf of merk daarom op zoek een compleet eigen sound: Sound Branding? Ook dan kunnen wij je helpen. In samenwerking met onze componisten en experts op het gebied van ‘Sound Branding’ maken wij muziek op maat voor jouw project.

Bestaande muziek

Bij bestaande muziek is het van belang dat de muziekrechten op de juiste wijze zijn verkregen en dat er een – zo voordelig mogelijke muzieklicentie komt. Het proces van de aanvraag tot en met de toestemming voor het gebruik nemen wij graag van je over. Door onze ervaring en kennis worden valkuilen vermeden en geen tijd verspilt met bij voorbaat al onmogelijke licentie aanvragen.

Niet elk bestaand nummer is beschikbaar tegen elk budget. Daar kan onze muziek bibliotheek Liberry uitkomst bieden! Zoek een op jouw gewenste genre, sfeer of style en laat je verrassen door eersteklas muziek.

Ons team zorgt voor het clearen van de muziekrechten en het verkrijgen van de gebruikslicentie. Zo zijn jouw zaken goed geregeld en kan jij je volledig toeleggen op de productie.

Interesse in onze dienstverlening?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met ons of wil je graag horen wat wij voor jou kunnen betekenen? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel nu 0297-361503.

Boutique muziekbibliotheek Liberry

Liberry Liberry is onze boutique music library, gemaakt in samenwerking met de BCMM. Het project...

Bekijk dit project

Netflix – Ferry (Teaser & Trailer)

Are you a fan of the series "Undercover"? You'll be excited for this one then! 🎞 Soundsright...

Bekijk dit project

Tony’s Chocolonely – The Sweet Solution

Have you seen this commercial by Tony's Chocolonely recently? 🙌🏼💗 Audentity did the...

Bekijk dit project

Eredivisie #OneToWatch (FC Afkicken)

The winner of the Buma Award Best Podcast and Radio Imaging is… Eredivisie - #OnetoWatch (FC...

Bekijk dit project

Heb je interesse in onze diensten en service?

Neem contact op! Wij ontvangen je met open armen.

company

We leveren een totaalpakket af, zodat jij je volledig kan focussen op muziek maken.

Wat wij voor je doen

Waarom kies je voor ons?


strengths

Transparant

strengths

Klantgericht

strengths

Kennis

Contact

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel: 0297-361503
E-mail: info@copyrightpower.com

Parkeren

Crown Business - Film & TV studio's Aalsmeer beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Ons kantoor

Wij zijn gevestigd in Studio's Aalsmeer.

Office

expand_less