Een muzikant krijgt te maken met verschillende juridische randzaken. Hierbij kan je denken aan het sluiten van contracten of zaken omtrent auteurs- en naburige rechten. Bij Copyright Power International begrijpen wij dat jij als creatieve geest je daar niet altijd in wilt verdiepen en daarbij ondersteuning zoekt. Daarom staan wij voor muzikanten en artiesten klaar met juridisch advies op maat of hulp bij het sluiten van deals!

Juridisch advies

Copyright Power International geeft regelmatig (juridisch) advies aan upcoming en gevestigde artiesten. Binnen ons kantoor hebben wij dan ook onze eigen jurist in dienst. Deze voorziet onze klanten van eerlijk en onafhankelijk advies bij bijvoorbeeld onderhandelingen met platen-maatschappijen, uitgeverijen of op het gebied van auteurs- en naburige rechten. Wij begrijpen dat je als artiest niet zit te wachten op deze juridische rompslomp en deze zaken, welke een hoop tijd en energie kosten, goed wilt regelen. Hier helpen wij graag bij!

Dealmaking

Als muzikant heb je te maken met verschillende partijen waar je afspraken mee moet maken. Onderhandelingen met platen-maatschappijen, uitgevers of andere partijen kunnen er daarom soms hard aan toe gaan. Bij Copyright Power International kunnen wij helpen bij het sluiten van de best mogelijke deals. Denk je wel een beetje hulp te kunnen gebruiken bij het sluiten van de voor jou meest gunstige deal? Wij staan jou graag terzijde om zorgeloos en vastberaden onderhandelingen met andere partijen aan te gaan.

Wij zuiveren voor jou graag de juridische achtergrondgeluiden weg zodat jij je volledig op het creatieve proces kan focussen!

Interesse in onze dienstverlening?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met ons? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek of lees hier verder over onze andere diensten. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel nu 0297-361503.

A46 feat. Flexual – FREAK

The Second single released by our own label Fully Charged!: Freak Social Media, we can't live...

Bekijk dit project

A46 – YOU

Eerste release Fully Charged: You - A46 Met trots brengen wij de eerste single uit onder...

Bekijk dit project

Nanne – alleen van jou

Nanne heeft een nieuwe single!  De eerste single van You Tube sensatie Nanne ‘Freepass’...

Bekijk dit project

Nanne – Ik wil meer (#Freepass) (I want more)

The song 'Ik wil meer (#Freepass)’ (I want more) is the very first single from the popular...

Bekijk dit project

Heb je interesse in onze diensten en service?

Neem contact op! Wij ontvangen je met open armen.

We leveren een totaalpakket af, zodat jij je volledig kan focussen op muziek maken.

Wat wij voor je doen

Waarom kies je voor ons?


Transparant

Klantgericht

Kennis

Contact

van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel: 0297-361503
E-mail: info@copyrightpower.com

Parkeren

Crown Business - Film & TV studio's Aalsmeer beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Ons kantoor

Wij zijn gevestigd in Studio's Aalsmeer.

expand_less