Copyright Power International werkt al jaren samen met reclamebureaus en (film) producenten, beheert uitgave fondsen of uitgeverijen van derden en zorgt dat de rechten stromen goed verlopen in samenwerking met de componisten bij de sync en muzieklicenties voor reclames, televisie, of film etc.

Sync en muzieklicenties

Wanneer in een reclame of film gebruik wordt gemaakt van muziek dan heeft de maker wel toestemming van de muzikant nodig. Auteursrechten worden in Nederland geregeld door de Buma/Stemra, zij bepalen de vergoeding die een artiest krijgt voor het gebruik van zijn/haar muziek. Het is van belang dat je als reclamemaker of filmproducent de licenties bij de muziek goed regelt. Het onrechtmatig gebruiken van muziek kan namelijk dure gevolgen hebben. Bij Copyright Power International hebben wij al bijna 20 jaar ervaring met het regelen van sync en muzieklicenties voor zowel reclamebureaus als componisten. Wij staan in nauw contact met Buma/Stemra waardoor we jouw belangen zo goed mogelijk kunnen behartigen. Hierdoor hoef je je als reclamemaker geen zorgen te maken over de juiste licentie en krijg je als componist altijd de vergoeding die je toekomt. Copyright Power International kan voor reclamebureaus en muzikanten alle administratieve en juridische zaken omtrent sync en muzieklicenties overnemen. Hierdoor zijn er geen zorgen over eventuele randzaken of bijgeluiden en kan je je volledig op het creatieve proces storten! Naast auteursrechten en muzieklicenties is Copyright Power International ook gespecialiseerd in het regelen van inkomsten uit naburige rechten via Sena. Ook hiervoor kan je bij ons terecht!

Interesse in onze dienstverlening?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een samenwerking met ons of heb je vragen over een muzieklicentie? We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek of lees hier verder over onze andere diensten. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel nu 0297-361503.

Nanne – Ik wil meer (#Freepass)

Het nummer ‘Ik wil meer (#Freepass)’ is de allereerste single van de populaire vlogger Nanne...

Bekijk dit project

Caro Emerald

Caro Emerald trad op tijdens ‘Quincy Jones 85th Celebration’ in de O2 Arena. Met veel trots...

Bekijk dit project

Bo Saris

Bo Saris, alias Boris Titulaer is een Nederlandse zanger en kende zijn doorbraak in 2004 van het...

Bekijk dit project

Audi | Road To Zero

Audi ‘Road To Zero’ is een campagne gemaakt door Ambassadors, waarin Audi de E-tron auto...

Bekijk dit project

Heb je interesse in onze diensten en service?

Neem contact op! Wij ontvangen je met open armen.

We leveren een totaalpakket af, zodat jij je volledig kan focussen op muziek maken.

Wat wij voor je doen

Waarom kies je voor ons?


Transparant

Klantgericht

Kennis

Contact

van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel: 0297-361503
E-mail: info@copyrightpower.com

Parkeren

Crown Business - Film & TV studio's Aalsmeer beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Ons kantoor

Wij zijn gevestigd in Studio's Aalsmeer.

expand_less