Wat is Copyright Power International

Copyright Power International is sinds 2000 het meest betrokken en transparante bedrijf in de internationale muziekindustrie op het gebied van consultancy en internationale muziekrechten. Copyright Power International werd in 2000 opgericht door Edith Severs. Als een klein eenvrouws-bedrijf richtte zij zich als uitgeverij op het managen van de internationale rechtenstromen en de daarbij behorende back-office werkzaamheden voor muzikanten en muziekproductiebedrijven in de multi media branche. Door de jaren heen is het bedrijf ontwikkelt tot een professionele en toch zeer persoonlijke muziek uitgeverij voor iedereen in de muziekindustrie. Ook het verzorgen van ondersteuning bij platen label releases behoort tot de mogelijkheden. Door deze transitie zijn wij van een vooral “innend-bedrijf” veranderd in een bedrijf met ook een groot aantal begeleidende activiteiten.

Advies
Transparant
Creatieve komt eerst
Klantgericht & Service op maat
Sterk
Kennis

Onze visie

Bij Copyright Power International proberen we ons op verschillende manieren te onderscheiden. Zo wordt ons team gerund door vrouwen, wat ons een uitzondering maakt in de mannenwereld van de muziek. Wij geloven daarnaast in een persoonlijke, transparante en vooral onafhankelijke werkwijze. Zonder daarbij professionaliteit en succes uit het oog te verliezen. Door deze manier van werken geloven wij onze klanten het best te kunnen ontzorgen en jou als muzikant van advies op maat te voorzien. Zo kan je je als componist of artiest helemaal richten op het creëren van muziek en kunnen wij de juridische en administratieve kant van je overnemen.
Wij zien het als onze missie om jou van een onafhankelijk en persoonlijk advies te voorzien. Waardoor je je zonder bijgeluiden op het creatieve proces van muziek maken kan storten.

Onze werkwijze

Al snel na het ontstaan zij we gaan werken met onze op maat gemaakte software, genaamd Royalty Power. Dit programma hebben wij sinds die tijd continue door ontwikkelt. Op deze manier hebben wij van al onze klanten de administratie duidelijk en overzichtelijk op een rij. Daarnaast hebben wij een eigen jurist in dienst die alle juridische zaken van onze klanten regelt. Zo hebben wij alle kennis en ervaring zelf binnen ons kantoor en dat alles nog eens voor een aantrekkelijk tarief. Door deze manier van werken hebben wij met iedere klant door de jaren heen een persoonlijke en transparante band opgebouwd. Wat zorgt voor betrouwbare en neutrale advisering op maat. Dat is precies waarom klanten voor Copyright Power International kiezen!

Contact

Na het lezen geïnteresseerd geraakt in onze uitgeverij? Neem dan contact met ons op door middel van onze contactpagina!