Samenwerking AG Just Do Consultancy en Copyright Power International 

AG Just Do Consultancy en Copyright Power International zijn een strategische samenwerking aangegaan. Samen zullen zij onder meer het nieuwe dancelabel New Landscape Music lanceren. Binnenkort verschijnt de eerste release op dit label. 

AG Just Do Consultancy, opgericht door Arno van Berkel, richt zich op New Business, Synch & Library. Daarnaast wordt er een gezamenlijk uitgavefonds opgezet, waarin nieuwe muziekwerken worden ondergebracht. 

“New Landscape Music (NLM) is een platform waar passie en ons doel ‘samen mooie muziek maken’ samenkomen”, aldus Van Berkel. ”NLM streeft naar een open, transparante structuur en heeft een diepe verbondenheid met de elektronische muziekwereld. De eerste releases staan gepland voor begin 2024.” 

 Van Berkel: “Ik ken Edith al jaren en heb altijd heel fijn met haar samengewerkt. Nu was de tijd daar om dit zakelijk verder vorm te geven Daarnaast kan ik niet wachten tot de 1e release van New Landscape Music.” 

Copyright Power International, onder leiding van Edith Severs, legt zich al bijna 25 jaar toe op het beheren en innen van internationale muziekrechtenstromen. Daarnaast beschikt Copyright Power International over een eigen productiemuziekcatalogus genaamd ‘Liberry’, bedoeld voor gebruik op radio, tv, online in films, documentaires en commercials. Aanvullend biedt het bedrijf online muziekdistributiediensten aan artiesten en labels om zelfstandig muziek te lanceren op platforms als Spotify, Apple Music, Deezer, TikTok en meer. 

Edith Severs: “Deze samenwerking markeert een spannende stap voorwaarts voor beide bedrijven. We kijken ernaar uit om gezamenlijk nieuwe mogelijkheden te verkennen en ons netwerk, dat is opgebouwd vanuit zowel een major als een independent achtergrond, te versterken. Het streven is het beste uit beide werelden te combineren.”