Vergoeding voor livestreams

Uit de nieuwsbrief van Buma/Stemra, 4 november 2020

“Lever de setlijst van je livestream aan en ontvang een vergoeding

Door de coronacrisis zien we een verschuiving van live evenementen naar livestreams. Wij hebben de licentie naar de huidige omstandigheden aangepast, zodat het publiek online kan genieten van optredens en jij daarvoor een vergoeding krijgt.

Als je de setlijst van jouw gelicenseerde livestream bij ons aanlevert, ontvang je daar bovendien een vergoeding voor van minimaal € 150,- bruto per setlijst. Voorwaarden – naast een licentie waarvoor de vergoeding door ons is ontvangen – zijn wel dat je livestream dit jaar heeft plaatsgevonden, langer dan 10 minuten heeft geduurd en meer dan 1.000 live views had. Livestreams op YouTube, Facebook, Instagram en Twitch zijn al gelicenseerd. Stream je je event op een ander platform? Vraag dan hier een licentie aan.

Het geld voor deze vergoeding komt uit de opbrengsten uit online auteursrechten en is bedoeld om jou in deze tijden een extra steuntje in de rug te geven. Als jij je setlijsten zo snel mogelijk na een online live event aanlevert dan doen wij ons best om jou in het eerstvolgende kwartaal uit te betalen.”

Hulp nodig met livestreamen?

Onze social media expert weet hier veel van! Schroom niet contact op te nemen met de vragen die je hebt, wie weet kunnen we assisteren.

Heb je interesse in onze diensten en service?

Neem contact op! Wij ontvangen je met open armen.

company

We leveren een totaalpakket af, zodat jij je volledig kan focussen op muziek maken.

Wat wij voor je doen

Waarom kies je voor ons?


strengths

Transparant

strengths

Klantgericht

strengths

Kennis

Contact

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel: 0297-361503
E-mail: info@copyrightpower.com

Parkeren

Crown Business - Film & TV studio's Aalsmeer beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Ons kantoor

Wij zijn gevestigd in Studio's Aalsmeer.

Office

expand_less