Hoe consistentie op social media enorm kan helpen!

Je hebt het misschien al tig keer gehoord: consistentie is de sleutel tot succes. Hoe komt zit dat dan? We zullen het uit leggen!

Om volgers op social media te krijgen, te behouden en te verbeteren, zijn er een aantal dingen die daar enorm bij kunnen helpen. Ze komen allemaal neer op consistentie! Wil je je social media-game een boost geven? Begin dan consistent te zijn in:

– Posten. Post minstens drie keer per week om het algoritme bij (en blij) te houden. Gebruik tijden die het beste werken voor jouw publiek (controleer je statistieken) en blijf posten. Spaar post ideeën op om het tempo bij te houden en laat het ritme niet los, je zult jezelf later bedanken!
– Interactie. Ga na het plaatsen terug naar je vorige post en like + antwoord op alle reacties die je hebt ontvangen. Deze mensen krijgen hiervan een melding, gaan terug naar het platform en zien je nieuwe bericht. De cyclus gaat door!
– Branding. Kies 3 tot 4 dingen die dicht bij je staan, zodat je er gemakkelijk over kunt posten, en probeer die post onderwerpen af ​​te wisselen. Het zijn SOCIAL media platforms, dus probeer iets persoonlijks, iets merkgerelateerds en iets waar je een passie voor hebt om een ​​mooi palet aan thema’s te krijgen!

Er zijn natuurlijk meer zaken om consistent in zijn. Denk aan taal, soorten foto’s en filters, emoji’s, etcetera. Probeer te experimenteren en ontdek wat voor jou het beste werkt. Succes!

Heb je interesse in onze diensten en service?

Neem contact op! Wij ontvangen je met open armen.

company

We leveren een totaalpakket af, zodat jij je volledig kan focussen op muziek maken.

Wat wij voor je doen

Waarom kies je voor ons?


strengths

Transparant

strengths

Klantgericht

strengths

Kennis

Contact

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel: 0297-361503
E-mail: info@copyrightpower.com

Parkeren

Crown Business - Film & TV studio's Aalsmeer beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Ons kantoor

Wij zijn gevestigd in Studio's Aalsmeer.

Office

expand_less